Personvern og informasjonskapsler

Vi har fokus på personvern og samler kun inn informasjonen som vi mener er nødvendig for å levere en god brukeropplevelse, og ved å bruke tjenesten godtar du at vi samler inn og behandler personopplysninger som beskrevet på denne siden. Henvendelser rundt personvern kan rettes til support@byx.digital. Sist oppdatert: 28.05.2019

Google Analytics

Vi samler inn informasjon om besøksstatistikk og bruksmønstre av våre nettsider med Google Analytics. Formålet med dette er å forbedre og videreutvikle nettsidene våre, der statistikken gir eksempelvis svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilken nettleser som benyttes. Dataen din anonymiseres før den lagres hos Google.

Informasjon som samles inn av Google Analytics, lagres på Google sine servere. Disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern. IP-adressen din anonymiseres av Google før den lagres.

Informasjonskapsler / Cookies

Vi lagrer små tekstfiler kalt informasjonskapsler eller cookies i din nettleser for at ulike tjenester på vår nettside skal fungere. Under følger en liste over informasjonskapsler / cookies som lagres av våre nettsider:

CRAFT_CSRF_TOKEN

Ingen utløpstid

Brukes for å hindre CSRF-Angrep.

PHPSESSID

Ingen utløpstid

Brukes for å logge inn administratorer av siden.

_ga

2 år

Skille brukere fra hverandre.

_gid

24 timer

Skille brukere fra hverandre

Les mer: Google Analytics Cookie Usage, How does Craft use Cookies.

Kontakt

Telefon

Når du ringer oss lagres ditt telefonnummer, og opplysninger om når samtalen var og hvor lenge den varte, på våre telefoner. Denne informasjonen, samt et referat fra samtalen, kan bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom samtalen omhandler kjøp av tjenester, salg av tjenester eller samarbeid.

E-post

E-poster som sendes til en adresse tilknyttet oss vi bli lagret hos vår e-postleverandør og kan også bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom vi ser behovet for dette. Våre e-postservere støtter kryptering over TLS, hvilket betyr at e-poster som sendes til oss vil være kryptografisk sikret dersom e-postleverandøren det sendes fra også støtter TLS.

Kontaktskjema

Informasjon som sendes gjennom vårt kontaktskjema vil bli lagret på våre servere og kan bli videreført til våre kundehåndteringsverktøy dersom vi ser behovet for dette. Våre nettsider benytter HTTPS og all samhandling med våre servere er derfor kryptert.

Informasjonen samlet inn via nettsidene vil bli slettet senest innen 12 måneder etter behandlingen er ferdig, med mindre samtalen fører til kjøp av tjenester, salg av tjenester eller et samarbeid. I dette tilfelle vil informasjonen kunne bli lagret så lenge avtalen vedvarer og inntil 12 måneder etter utløp av den.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Kontaktinformasjon for hvor du skal rette disse henvendelsene finner du helt nederst på denne siden.

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger har brutt gjeldende personvernregelverk, kan du rette en klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynets hjemmesider: datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Byx Digital AS
Nydalsveien 28
0484 Oslo

support@byx.digital
+47 21 64 50 10

Vi oppfordrer at det ikke sendes sensitive personopplysninger per e-post, da vi ikke kan garantere at din e-postleverandør støtter TLS.

Endringer

Endringer kan forekomme i vår personvernerklæring og vil i de tilfeller oppdateres her.